És igen, megvalósult az egy hete tűkön ülve várt nagy esemény, a nagy találkozó, az ultimate challenge. Kezdő snowkiteosok - alapvetően jégen.

Az első fél órában kicsit para volt, hogy esetleg nem lesz szél, de amikor a jégvitorlások ki tudja honnan egyszercsak elővágtattak, tudtuk, hogy azonnal csomagolnunk kell. Mármint a kájtokat kifelé, merthogy jöN, jÖN, JÖN! És tényleg!

Volt ám száguldás, csiszi-csuszi a jégen, élvezkedés a hófoltokon, Randas-Manta összehasonlítgatás, gubancolódás, fetrengés, esés-kelés, nevetés!

Olyannyira, hogy nem is fotóztunk. Szerencsére a Vikker család igen, lássuk:

 

Yesss, we have already done what we had been planning for weeks: the great meeting, the 'ultimate challenge'. Beginner snowkiters, basically on ice.

At first we feared there would be no wind, but when ice-boats arrived, we knew our time had come. There was a lot of fun, really. We did not even take pics. Fortunately some friends did. Let's see:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó, hogy itt volt SirBolts és Kiskarakter, nagyon kellemes társaság voltak! Ja, és ez az esemény a Kiteforce.hu nélkül nem jöhetett volna létre ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://szeltolok.blog.hu/api/trackback/id/tr871715840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az élet váladéka 2010.01.30. 22:39:25

Csók, a Vikker családnak a képekért .
Így legalább nem vakon alszom .
Viszont ezt látva jobban fáj .

SirBolts · http://www.allwinddrive.blogspot.com/ 2010.01.31. 20:51:30

:D és a Széltolók nélkül sem...
Remek nap volt!
Valóban köszönet a Vikker családnak, mint ahogy fent itthonmaradt kite-os barátunk is írta fent.
Remélem, fogunk még együtt kájtozni valahol, valamikor...

vikker 2010.02.04. 01:49:01

Örülök,hogy megörökíthettem ezt a kiváló napot, és hogy tetszettek a képek.Remélem lesz még rá alkalom, hogy a Széltolók jóvoltából együtt lesz ennyi kájtos.
süti beállítások módosítása