Floriannak köszönjük a szép hétvégét! Az első napon a nagynehezen lokalizált helyszínre történő snowmobilos felcuccolás illetve egyórányi felgyaloglás után tíz perccel már a kite-okon csüngött a banda. Szép szél volt, 30-40 centis hó, és remek fennsík, amiből azonban nem sokat láttunk, mivel aznapra egy felhő is épp ott ütött tanyát. Olyan sűrű fajta felhő.  A Randas sötét színe kifejezetten előnyére vált, így is alig láttunk belőle valamit... Nem baj, ezt érezni kell, ugyebár, a fiúk reppentek is eleget, csak úgy záporoztak a rollok meg a loopok. Kissé szürreális volt, egyszer megálltam és erősen néztem, hátha attól megnyílik a köd és meglátom, mit csinálnak: csak az eresztők kitartó surrogásából tudhattam, hogy a közelben vannak valahol. Aztán valami derengő, ugró alakot láttam innen, valamivel később egy másikat onnan, vicces volt, akárhányszor kibukkantak a ködfal mögül, a levegőben voltak, elégedetten nyugtáztam, hogy nem pazarolják az időt :)

Másnap hajnalban Skywalker Pityu dörömbölt az ágyunkon, hogy mindjárt kel a nap, és szél is van, a felhő meg áttelelpedett egy másik hegyre! Mire feltápászkodtunk, már kint rosszalkodott, nem készült fénykép, pedig nem volt utolsó látvány, ahogy a rózsaszín hegytetőn járatja az ernyőt. Sajnos ahogy a nap kapaszkodott, úgy ereszkedett a szélsebesség, délutánra csak szerencsés tízpercekben lehetett valamire menni.

Így aztán a hegyi házban ettünk egy jót, elosztottuk egymás közt a rengeteg hátizsákot, és gyenge húsz perc alatt lesíeltünk a hegyről.

Randas egyéb világmárkákkal összehasonlíttatott, minden méretben jól vizsgázott:)

Jó volt, legyen máskor is!

 

Thx for the great weekend to Florian. On the first day, we climbed the mountain and packed our things. Ten minutes later everybody was hanging on some kites.There was a thick wall of fog but no one seemed to bother, there were nice jumps and loops whenever I saw the guys flashing out from the fog.

The next day, Pityu was the first to go out at about 6.30 in the pink morning sun, what a sight, unfortunately there are no pics of that. Later that day wind dropped, so we just had some nice tea in the house on the top and skied down with our luggage.

Randas was compared to other world trademarks and did really well ;)

It was a lovely day. Have some more soon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeltolok.blog.hu/api/trackback/id/tr701696506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása